sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pikakatsaus treeneihin

Käytiin aamupäivästä treenaamassa läheisellä kentällä parin kaverin kanssa. Seuraamisessa ollaan otettu harppaus taaksepäin, sillä ongelmana on ollut reilu edistäminen. Lelu on siis loppupalkkana jossain jemmassa ja seuraaminen toteutetaan imuttamalla ruuan kanssa. Vedeltiin menemään henkilöryhmää nakki kuonossa ja pitkin poikin kenttää.

Siinä huomattiinkin minun ongelmani. Teen nimittäin käännökset paljon napakammin henkilöryhmän ympärillä kuin kentällä. Tähän pitää kiinnittää huomiota, että saadaan tekniikka käännöksiin kerralla oikein.

Toinen on luoksetulo. Oivoi. Brimille on niin iskostunut sivulle meno, että mielellään tarjoaa sitä, jos ei muuta keksi. Ollaan hinkattu ja hinkattu oikeaa asentoa, mutta. Tänään sain palautetta omasta asennostani, joka on aavistuksen kiero. Tämä mitä luultavimminkin ohjaa Brimiä asettumaan vinoon eteeni ja siitä, kun korjaan, tarjoaa sivulle menoa vasemmalle kun ollaan menossa.

Tähän kokeilen ratkaisuksi sivulle menon jättämistä tauolle vähäksi aikaa. Ehkä voisin kokeilla kääntää itseäni nyt enemmän toiseen suuntaan, josko se oikea paikka sieltä löytyisi ja kun sitä on saatu vahvistettua, oikaisen ruotoni.

Koira on siis kätevääkin kätevämpi, kunhan vaan ohjaaja toimisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti