sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hyvän mielen treenit

Lähin vähän extempore-treenit vetään mun lähikentälle, kun se on nyt sulanu ja kuivunu. Patukan nappasin mukaani ja räävin lapsen lautaselta syömättä jääneitä kananpaloja matkaan palkaksi. Päätin siinä sitten tehdä enemmän treeniä ilman näkyvää palkkaa.

Tokon alokasluokan kaaviota siinä tapailin. Tein pientä hetsausta ihan vaan omalla kropalla ja lähettiin liikkeelle. Vähän se oli semmosta haahuilua, mutta seuraamispaikka pysyi. Liikkeiden välissä tyrkytin niitä kanapaloja. Maahanmenon jälkeen tuli joku katkos ja haettiin Brimin kans yhessä lelu. Sen jälkeen otin vielä seuraamista juoksussa ja loput liikkeet alo-luokasta. Ainut vaan kun mulla ei edelleenkään oo estettä!

Nii, ja loppuun vielä lyhykäinen paikkamakuu! Kyyläsin Brimin touhuja taskupeilillä eikä se ainakaan siinä yrittäny ryömiä eikä muuta. Sain oikein kivasta suorituksesta sen palkattua. Jäi kyllä hyvä tunnelma näistä treeneistä!

BH-kurssi jäi meiltä torstaina väliin, sillä Brimiä autoon pakatessani tajusin, että sillähän on juoksut menossa! Eikä multa tietenkään mitään juoksusuojia siihen hätään löytyny. No, ens kerralla onki sitten koko kaavion suorittaminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti