perjantai 9. lokakuuta 2015

Vähän jännittää

Tällä viikolla treenit ovat olleen ihan minimissään, sillä lapset ovat sairastelleet kukin vuorollaan enkä ole päässyt treenaan. Arveluttaa moni liike, miten ne sujuu. Brimi on kuitenkin koira, joka arvostaa rutiineja ja treenaattomuus ei niitä rutiineja paljon luo.

Sääntöjäkin olen tavaillut vähän tavallista tarkemmin, sillä minun ei ole koskaan aiemmin paljoa tarvinnut AVO-luokan sääntöjä tavailla. Muutamia poikkeuksia nimittäin löytyy ALO-luokkaan verrattuna, kuten luoksetulossa koira jätetäänkin maahan ja paikallaolossa koirat ovat istualteen. Jäävissä taas palataan koiran luo kiertäen sen takaa. Tämä voi olla ehkä hankalin muistaa!

Toinen muutos kesän kokeisiin on se, että tämä koe tulee olemaan hallissa. Onneksi ollaan nyt muutaman kerran hallissa käyty treenaamassa, joten ympäristönä se ei ihan outo ole. Toki siellä on sitten elämää enemmän ja muuta, mutta josko me selvittäisiin.

Eilen sitten viimein päästiin pikaiset treenit tekemään lähikentälle. Jäi oikeasti aivan hyvä fiilis! Että syteen taikka saveen, ei minua tuon koiran kanssa hävetä kokeeseen mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti