torstai 1. lokakuuta 2015

Rrrrruutuun!

Millähän ilveellä minä sen hunssen saan suuntaamaan keskelle ruutua eikä laitamerkkien viereen? No, olen arvellut ongelman johtuvan ihan silkastaan siitä, että käyttämäni laitamerkit ovat liian matalia, jolloin ne sekoittuvat Brimin mielessä kosketusalustaan. Täytyy nyt vaan hinkata ruutua vielä lisää kosketusalustan kanssa, jolloin ruudun keskelle menosta - toivottavasti - tulisi varmempaa.

Nouto meillä alkoi yllättäen sujua ja palautukset tulla tiiviimmiksi. En tiedä, vaikuttiko se siihen, kun aloinkin tuijottaa palautuksessa horisonttiin. Sama nimittäin tapahtui luoksetulon loppuasennossa - luoksetulo oli täydellinen, kun en katsellaani Brimin tuloa seurannut! Jännä homma kerrassaan. Viikkohan tässä on vielä aikaa nuitakin liikkeitä hinkata, sitten me alotetaan tottistauko ihan tosissaan! Ehkä. Jos maltetaan.

Ilmoitin Brimin lokakuun lopulla olevaan AD-kokeeseen. Jännittävää! Sehän voi olla, ettei kokeeseen edes päästä, jos Brimillä alkaa juoksut. En usko kokeessa ilmenevän isompia ongelmia, sen verran paljon ollaan kuitenkin canicrossia harrastettu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti