torstai 9. heinäkuuta 2015

BH-koe: Hyväksytty

Kyllä kuulkaa on hymyilyttäny koko illan! Toki suoritus olisi voinut olla parempi ja huomasin itse asioita, joita olisin voinut tehdä toisin, mutta hyvähän se on nyt jälkikäteen jossitella. Ja olihan kyllä aika sanoinkuvaamatonta tajuta, että me oltiin ihan ensimmäinen koirakko! Täytyy sanoa, että koko matkan koepaikalle toivoin meidän olevan toisena paikkamakuussa ja tältä osin kävikin tuuri.

Seuraamisen kontaktit ei pysyneet juuri yhtään. Ilman talutinta tosin sujui paremmin, mutta siinäkin jouduin antamaan lisäkäskyjä, joista ei mainittavaa hyötyä ollut. Seuraamispaikka pysyi suht hyvin, vaikka kontakti putosikin - peukku siitä! Seuraamiset tuomari arvioikin puutteelisiksi. Jäävät meni paremmin. Valmistelevassa osuudessa olisi saanut olla tarkkaavaisempi, mutta muuten ne meni oikein mallikkaasti - erittäin hyvä. Paikkamakuussa oli jonnin verran ryöminyt perään, mutta kun oli rauhoittunut, niin siinä se pysyi. Siitäkin muistaakseni tuli erittäin hyvä.
 Kelpaa hymyillä!



Jennille kiitokset kuvien ottamisesta!

Kaupunkiosuudella aloitimme koko souvin, kerta ensimmäinen koirakko oltiin. Tuomari kävelytti meitä yleisön seassa ja mentiin sitten hänen viereensä, missä Brimi piti käskeä ensin istumaan ja sitten maahan. Brimi jostain syystä piti tuomaria epäilyttävänä ja väisti tätä. Siitä tuomari huomautti loppuarvostelussa. Seinässä kiinni ollessa haukahteli ohimenevää koiraa ja nimenomaan haukahteli, ei siis osoittanut aggressiivisuutta. Pyöräilijä, lenkkeilijä eikä auto saanut Brimiä loksauttamaan korviaan. Täten me siis suoritimme BH-kokeen hyväksytysti läpi - jee!

Pieni vibakin meinasi sattua, joka näin jälkikäteen naurattaa. Seuraamiskaavion päätteeksi olin jo kytkemässä Brimiä, kun tuomari huikkaa, että seuraavaksi istumisosio. No, sattuuhan nuita :) Vaan nyt jatkamme kouluttamista ja kolmen viikon päästä tokokokeeseen hakemaan lisää kisakokemusta!

Loppuun vielä video. Tästäkin kiitokset Jennille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti