sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Aikapula

Kyllähän me reenataan, vaikka hissummin on tullut tänne siitä ilmoiteltua. Tahtoo vaivata motivaation puute blogin päivittämiseen. Hyviä treenejä on ollut, vaikka välillä joutuu miettimään, että mites nyt. Lisäksi sisätilat tuovat oman haasteensa, kun ei ole lääniä, missä reenata. Mutta olen päätynyt tekemään pikkujuttuja, kuten esimerkiksi Brimille vahvistan eteenmenon rutiinia. Raimon kanssa tehdään pikkujuttuja, joista voisi sitten koota kokonaisuuden.

Puruja otetaan 1-2 kertaa viikossa. Raimolla on ihailtavan puhtaat vietinvaihdot! Eniten, mikä minua miellyttää, on se, miten rauhallinen puruote sillä. Tottista tehdään aina, kun vaan jaksan ja kerkeän joko kotona tai sitten lähdetään muualle. Maanantaisinhan meillä on ohjattu treeni, missä ollaan  valvovan silmän alla. Sieltä onkin irronnut hyviä vinkkejä kummankin koiran treenaamiseen!

Hakua ei yllättäen olla päästy Brimin kanssa tekemään, mutta jahka tässä kelit vähän lämpenee, otaksun, että päästään paremmin treenaan. Tottiksessa me treenaillaan rutiineja vahvemmaksi. Palkasta minun pitäisi vähän irrota. Ihan liian paljon patukka on näkösillä, vaikka eihän Brimi enää oikeastikaan tarvii näköyhteyttä siihen. Se on jo ihan tekemisen meiningissä siinä vaiheessa, kun otan sen autosta ulos eikä sitä tarvi hallissa enää virpoa. Seuraaminen on mitä on, mutta mä olen jo vähän antanut siinä periksi. Ei sitä sen taaemmas saa, vaikka päällään seisois.

Tokoahan tässä pitäisi alkaa muistella Brimin kanssa. Ruutua lähinnä ja paikallaoloa häiriössä. Tilasin muka ohjatun kapulat ja tunnarikapuloita, mutta kyllä minä vähän luulen, että meidän tokoilut on siinä, jos saadaan se TK2 tehtyä tälle vuotta. Voihan ne säilöä, jos joskus innostun. Nyt tuntuu, että kahdessa koirassa ja kahdessa lajissa (sisältäen kumpikin kolme eri osiota) on ihan riittävästi tekemistä näin perheelliselle ihmiselle.

Nyt lähiaikojen tähtäimessä olisi kuun vaihteessa oleva Mia Skogsterin pentu- ja Fit for competion-seminaari. Ilmotin tottakai molemmat koirat ehokkaiksi harjotuskoirakoiksi, mutta vielä ei ole tullut ilmoitusta, päästiinkö. Raimon kanssa kaipaisin jeesiä noutohommiin. Brimi taas tuottaa omat haasteensa siinä, miten sen keskittyminen herpaantuu koetilanteessa.

Tätä kirjoittaessa muuten huomasin, etten ole asettanut meille tavotteita tälle kaudelle. Oho! Miten lie niin päässyt käymään? No, tässä ne tulee: Brimille  TK2, HK1 (vähintään) ja FI MVA. AD myös, jos vaan niitä järjestetään. Raimon kohdalla riittänee se, että pysytään hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti