torstai 19. toukokuuta 2016

Kiire

Katselin just meidän kalenteria tälle kesää ja on kyllä niin lyhyt verrattuna viime kesään! Viime kesänä puserrettiinkin monta tulosta ja testiä läpi niin, että syksyllä iski totaalinen kisaväsymys. Jospa se ei tänä vuonna äitiyisi niin pahaksi, kun kokeitakin on maltillisemmin. Tosin pari tokokoetta minun tekisi vielä mieli lisätä, kun jos sittenkin yrittäisi sitä TK2sta...

Meillä alkoi viime viikolla ohjatut pk-tottistreenit. Vetäjällä on ajatuksia ja näkemyksiä ja mikä parasta, ryhmään pääsyn myötä saatiin vapaaseen käyttöön pk-kenttä. Harmillisesti tämä viikko on ollut tosi kiireinen enkä ole treenaamaan ehtinyt oikeastaan ollenkaan. Treenaamisen aiheita kyllä olisi, kun todettiin, että maahanmenoon pitää saada vauhtia. Niin, ja sitä iän ikuista seuraamista ei passaa unohtaa.

Pk-kenttää hyödynnettiin viime viikolla kerran. Käytiin vähän esteitä tapailemassa ja tekemässä eteenmeno ilman minkäänlaisia vihjeitä. Kummastakaan ei tullu juuri mitään, mutta kyllä me vielä ne haltuun otetaan! Alettiin harjoitella kentälle tuloa, jotta saadaan Brimille hyvää rutiinia siihen. Samaa aion hyödyntää tokokokeissa, kun siellä meidän sisääntulot on vähän niin ja näin.

Kiireiden takia jälkihommatkin ovat olleet vähäisiä. Olen päässäni pyöritellyt sitä, miten alkaisin esineilmaisua vahvistaa - käytänkö ruokaa, lelua vai mitä palkkana. Ruokaa en haluaisi jäljelle sen kummemmin sotkea, palkkana siis, sillä se aiheuttaa hollantilaisessa reilua keulimista, muttamutta. Ideoita vastaanotetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti