maanantai 9. toukokuuta 2016

Kyllä mulla ihan hyvä fiilis on

Olin tänään melko sippi töiden jälkeen, mutta virkostuin sopivasti Pikku Kakkosen aikana, että jaksoin lähteä kaverin kanssa tokoilemaan kotikentälle. Kannatti!

Kaverin koira kisaa EVL:ssa, joten paikkikset ei oo ihan samat, vaan eipä se meitä haitannu. Tehtiin ihan suvereenisti Brimin kanssa saman kaavan mukaan kuin hekin! Oli hyvä ja virkistävä erikoisuus normipaikkiksiin, mitä me yleensä harrastetaan. Brimi oli mukavan rento paikkaistumisessa, siitä kehuin sitä kovasti.

Me ollaan nyt hinkattu ruutua, mikä oli taas agendana meillä. Syy hinkkaamiseen on se, että Brimi on välillä niin kuutamolla, kun sen ekan kerran liikkeelle lähetän. Tekee merkin kiertoa ruudun sijaan. No, nyt sain Brimille menemään sen pieneen sievään päähän, että "Missä ruutu" ei ole kehoitus lähteä liikkeelle, vaan silloin tsekataan ruudun sijainti ja pam! Sinne meni suoraan! Ihan huippua! Toivottavasti pystyn (ja eritoten osaan) tätä hyödyntämään kokeissakin.

Loppuun otettiin sitten putkeen ilman palkkaa ruutu, nouto, luoksetulo sekä merkin kierto. Palkkahan se siellä Brimin pienessä päässä pyöri, mutta saatiin me ihan hyvää settiä aikaseksi. Noudossa ja luoksetulossa loppuasennot oli vinoja, mutta tempo molemmissa aivan hyvä, niin en alkanu ees hirveesti nillittää. Saatiin videollekin näitä meidän suorituksia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti