sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vaikea jälki

Pakko tehdä toinen postaus tälle päivää, että saan nämä asiat muistiin.

Jos ensimmäinen jälki oli helppo, niin toinen ei sitä ollut. Pituutta oli heti kerralla sen reilu 200 askelta ja ois ollut pitempikin, ellen olis mennyt sekasin askelten laskennassa. Nameja oli äärimmäisen vähän. Vastatuuli

No, tiitterästihän Brimi lähti liikkeelle. Ei se edes ihmetelly, miksi nameja oli niin vähän, vaan paarusti meneen. Kulmathan tuo on tehny äärimmäisen hienosti heti alusta asti, mutta nyt siinä tapahtui jotain mystistä ja Brimi hukkas jäljen. Ei siinä mitään, minä varroin ja koira etsi. Sieltä se sitten jälkikin löytyi! Toinen kulma taas meni aivan mainiosti. Jäljelle sattui kaksi pienen pientä ojaakin, mutta ei nekään meitä hidastanu.

Tarkkailin Brimin tyyliä jäljestää ja kyllä siinä sittenkin jotain seilaamisen tapaista on, vaikka eka jälki menikin oikean jalan jälkiä seuratessa. Hirveän syvällä ei nenä ole, mutta lieneekö siinä syynsä vastatuulella? Esineiden ilmaisu voisi tapahtua nopeampaa. Niitä olikin ensimmäisen kerran kaksi jäljellä! Vähän jännitin, tajuaako Brimi jatkaa jäljestämistä ensimmäisen jäljen jälkeen. Onneksi tajusi.


2 kommenttia:

  1. Vastatuulessa moni koira nostaa herkästi nenää. Kannattaa treenata varta vasten noita vastatuulijälkiä niin, että laittaa sitä ruokaa sinne aluksi enemmän eikä laske koiraa yhtään eteenpäin jos nenä nousee ja sitten kun nameja vähentää niin pitää myös silloin huolen ettei koira pääse etenemään yhtään nenä ylhäällä :)

    VastaaPoista