maanantai 26. syyskuuta 2016

Tehokuuri

Viime viikolla Raimolla olikin oikein teholeikkiviikko! Pidettiin yhdet ylimääräiset treenit ja niiden lisäksi oli kahdet normipurut. Raimo oli messissä jokasella kerralla päästen leikkimään maalimiehen kanssa. Hivenen minua naurattaa, kun ajettaan tuonne 20 kilsan päähän treenipaikkaan, käydään 2 minuuttia kentällä ja eikun kotiin :D Vaan on tuossa silti niin paljon hyötyjä, että en malta jättää treenejä väliinkään. Raimo kuiten oppii samalla olemaan autossa, tottuu ääniin ja saa rutiinia treenihommiin.

Hienosti se on alkanut hakea maalimiehen kentältä ja vetää sinne ihan mielissään. Puree hyvin eikä varmasti löysää irti! Leikkiähän se vielä tuommoselle natiaiselle on, mutta siittä se lähtee. Lauantaina oltiin ihan uudella kentällä, vähän tottisteltiin ja olihan se pieni mies niin reipas! Brimikin pääsi pitkästä aikaa treenaan, ja vitsit, se se vasta liekeissä olikin! <3

Tänään oli Raimolla rokotus. Oli niin hieno pentu, että eläinlääkärikin kehui! Seistä nakotti tutkimuspöydällä, kuin ois ennenki siinä seisoskellut. Siihen nähden, miten vähän ollaan hampaiden katsomista harjoiteltu, Raimo esitteli purukalustonsakin niin auliisti, että mulla oli leuka tipahtaa lattiaan. Kaikin puolin on pentu kunnossa, painoa sopivat 13kg ja kuukauden päästä kipaistaan uudelle rokotukselle. Loppupäivä sitten otetaan rauhallisemmin, oli se kuiten sen verta rankka reissu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti