tiistai 20. syyskuuta 2016

Tottista!

Pitkästä aikaa treeneihin pääsi mukaan Brimi! Vitsit se oli tiitteränä! Oltiin ekaa kertaa hallissa tälle kautta ja minä mukamasten ensin, että otetaan jotain ihan höpöhöpö-juttuja muistutellakseni hallissa olon. Eihän Brimi mitään sellasia tarvinnu, se oli jyvällä heti kättelyssä.

Tehtiin nopsia sivulletuloja ja pientä seuraamispätkää. Paikka oli yllättävänkin korrekti ja pääsin palkkaan monta kertaa hyvästä suorituksesta! Pikkasen se kyttäsi palloa, mutta se annettakoon anteeksi näin tauon jälkeen. Siinä kävi pieni häiriötekijäkin, kun samaan aikaan treenannut rotikkauros lipesi omistajansa otteesta ja juoksi ärinän kanssa meidän luo. Toinen vetäjistä oli siinä hollilla hätistäen urosta loitommas ja minä nykäsin Brimin selän taakse. Meillehän ei ryppyillä!

Otettiin sitten toisella kierroksella jääviä. Kyllähän Brimi ne osaa, nopeutta kun sais vaan lisää. Huomattiin, että seuruun yhteydessä Brimi menee maahan nopeampaa ja selvähän se oikeastaan on, kun sillä keinoin ollaan enemmän niitä tehtykin. Tai siis ihan vapaassa seuruussa ja siitä sitten käskyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti