tiistai 18. marraskuuta 2014

Back in business!

Brimi se pyörähti kylästelemässä siskonsa ja äitinsä luona Pohjois-Karjalassa! Hivenen oli outoa täällä kotona, kun lenkillekin piti lähteä ihan ilman koiraa :D

Vaan nyt oomma taas oltu saman katon alla ja johan on kotoisa olo. Treenihommeleita ollaan tässä viritelty. Käytiinpä jopa ihan yksissä ipo-treeneissä niin, että minä olin siellä liinan päässä! Loppukesän ja syksyn ajan Brimin ipo-treenit ovat olleet ulkoistettuna. Oli mukava nyt nähdä, miten paljon itsevarmuutta Brimille on tullut! Se haukkua väyskyttää veskarille suoraan naamalle. Itsehän olin vähän kuutamolla, kun tosiaan ole ohjaajana tullut oltua aikoihin, mutta ihan kiitettävästi minäkin pärjäsin.

Haukun tasaamista ollaan mietitty, mutta ei vielä tehty päätöksiä. Mietittiin veskarin kanssa, että riittääkö Brimillä vielä potkua haukkuun, jos maalimies kovin passiiviseksi heittäytyy ja tohtiiko sitä alkaa vielä tässä vaiheessa kokeilla. Mietimmä asiaa.

Tottishommia on luonnollisesti tullut treenailtua enemmän ja vähemmän lähes pävittäin. Ruokakipolla treenataan paljon paikkamakuuta ja muita liikkeitä sitten ulkosalla. Tänään mulla oli matkassa lihapullia, joten opetin Brimille seisomista liikkeestä. Se kyllä osaa sen liikkeen, mutta syystä tuntemattomasta se on ruosteessa. Kenties siksi, kun se on niin heikko liike meillä, että olen odottanut tähtien menevän parempaan asentoon, ennen sen treenaamista.

Vaan alkoihan se sujua! Jäihän tuo jopa seistä nököttämäänkin, jos epähuomiossa unohdin antaa vapautuskäskyn. En yhdistänyt liikettä vielä seuraamiseen, vaan ihan vaan vapaassa liikehdinnässä pysäyttelin. Todella herkästi Brimi lyö perseen kenttään, mutta nyt sain minusta ylös-käskyn merkityksen menemään kaaliin. Että ei muuta kuin reeniä lissää!

Täyskäännöksiä minä mietin, että pitäisi niihin sitä vauhtia saada. Kokeilin sitten vinhaa ja nopsaa palkkaamista taaksepäin käännöksen jälkeen, samoin kuin ihan silkkaa paikallaan pyörimistä. On siellä ohikulkijat miettineet pari kertaa meitä katsellessa :) Vähän oli pökkyrä olo tuon treenin jälkeen, vaan mitäs sitä ei koiransa eteen tekisi!

Loppuun vielä parit videot.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti