maanantai 24. marraskuuta 2014

Jääviä

Kävin tänään lenkin yhteydessä läheisellä kentällä. Päätin, että tänään ei tehdä seuraamista sitten yhtään, kun sitä ollaan tahkottu niin paljon viime aikoina. Sen sijaan mulla oli nakkipaketti messissä, joten pelattiin ihan matalilla kierroksilla ens alkuun ja harjoiteltiin jääviä. Vahvistin ensin seisomista, mikä on ollut meillä se heikoin lenkki. Sitten ihan vapaassa seuruussa kaikkia kolmea ja tuohan mokoma osasi! Oisko kerran mennyt maahan, kun käskin istumaan. Jäi seisomaan ja kesti sen, että palasin rinnalle palkkaamaan. Lopulta vapautin kentän laidalle jätetylle lelulle ja vähän leikittiin.

Sitten luoksetuloa. Brimi lähti laukalla kohti, mutta tuossa ehkä neljä metriä ennen pysähtymistä heitti raville ja saalisti lelua mun eteen. Damn! Yritin sitten korjata tilannetta vapauttamalla kesken luoksetulon, mutta kun kokeilin taas pysähtymisen kera, Brimi meni tällä kertaa koko matkan ravilla katse lelussa, että milloin nakkaan sen! No, eipä se auta muu kuin pitää huomenna palaveria aiheesta tottista enemmän taitavien kanssa.

Pitihän meidän sitten vielä ihan vaan leekata, kun kerran uus patukka ostettiin! Pyrin antamaan purun ihan ylhäältä, että Brimin hyppytekniikka hioutuisi samalla. Loppuun vielä eteenmeno ja hyvillä mielin päästiin lähteen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti