maanantai 11. huhtikuuta 2016

Muistuttelua

Lähikenttä alkaa olla ihan sula, joten pikatottiksia varten ei tartte käytännössä ku astua ulos ja alkaa hommiin. Tästäpä syystä siellä on tullut piipahdeltua harvase päivä tällä viikolla, kuten eilen.

Väsäsin pystyyn ruudun testatakseni, mille mallin se jäi viime syksynä. Pistin kosketusalustan muistutukseksi ja tosi hienosti Brimi sinne hakeutui. Vauhtiakin oli oikein mukavasti. Tätä tehtiin eri etäisyyksiltä ja siten, että lähetin sen ruutuun olemalla itse eri paikassa.

Noutoakin tehtiin. Ajatuksenani oli rauhoittaa sitä vaihetta, kun heitän kapulan, jolloin Brimi on monesti jo viis senttiä ilmassa menossa. Heitin kapulan ja syötin nakkia. Sitten vasta kun näytti vähän unohtaneen kapulan, lähetin hakeen, Vauhtiahan sais olla enemmän, mutta nätti palautus kuitenkin ja palautusasento lähestulkoon suora!

Lopuksi muisteltiin, miten se kierto tehtiin. Brimi meinasi alkaa temppuilemaan ja tekemään samaa kuin kokeessa eli kun ei palkkaa herunutkaan suoriltaan kierrosta, yritti lähteä uusintakierrokselle. Ärjäsin sen siitä sivulle ja tehtiin visusti useampi kierto sivulle tulon kera. Ihan jees.

Niin joo, paikkaistumistakin tehtiin, kun treenikaveri teutaroi 11-kuukauden ikäisen belginsä kanssa. Vähän oli elämistä, mutta pysyi kuiten aloillaan, vaikka liikkuva häiriö oli selvästi häiriöksi.

Seuraavaan treeniin voisin ottaa asiakseen keskittyä täyskäännöksiin. Brimi nimittäin jätätti niissä pahasti ja monestihan me kokeessa ollaan tehty saksalaisia, vaikka muutoin käännökset tehdään niillä sijoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti