keskiviikko 19. elokuuta 2015

Jeespåks!

Brimi piti tässä muutaman päivän tassunparanteluvapaata. Harmillisesti kyllä tosiaan vapaa osui juuri kesken kuumimman kisakauden! No, tänään päästiin sitten takas kentälle!

Tarkoitus oli puuttua Brimin tyyliin ryömiä paikkamakuuseen jätettäessä sekä liikkeestä maahanmenon hitauteen. Paikkamakuuta pääsin korjaamaan jo heti eka jätöllä - kiitos hiekkakentän! Hyvin napakasti kävin kieltämässä pönttöilystä ja kun seuraavalla jätöllä jäi, kehuin oikein vuolaasti. Pää kallistui siihen malliin, että siellä taisi lamppuja taas syttyä!

Liikkeestä maahanmenossa sain myös vauhtia! Hallinnan puutetta voisin syyttää aiemmasta hitaudesta, vaan kyllä me nyt siihen korjausta saatiin aikaan ja jälleen uusia lamppuja syttyi hollannikkaan päässä. Minähän en muita voi syyttää kuin itseäni siitä, etten ole osannut aiemmin kertoa haluamaani.

Tehtiin vielä loppuun eteenmeno, joka oikeasti oli paras ikinä! Brimi sivulle, patukka selän taa, seuruussa kentän toiseen laitaan. Sieltä pari askelta seuruuta ja eteen-käsky. Aurinko paistoi suoraan vasten, harmaalla kentällä harmaa patukka ja Brimi veti silti niin suoraan! Ai, että se on niin paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti