lauantai 1. elokuuta 2015

ALO-luokan korkkaus

Niihän se vihdoin koitti tämä päivä ja päästiin Brimin kanssa starttaamaan tokon ALO-luokassa! Päivä oli hyvin sateinen, mutta eipä se meitä haitannut. Aamulla lähdin jo hyvissä ajoin liikenteeseen, että ehdin käyttää Brimin uimassa ennen matkaan lähtöä. Koepaikka kun oli reilun 100 kilometrin päässä.

Paikalle päästiin hyvissä ajoin ja kävin ilmottautumassa sekä ostamassa kilpailukirjan. Tsekkailin vähän aluetta ja huomasin, että porukkaa oli aikalailla kentän laitamille ja pyöripä siinä yksi pentukin. Toin Brimin siihen sitten katselemaan ja haisteleen paikkaa. Mulla oli taskut täynnä jauhelihapihvejä ja palkkasin Brimiä vähän väliä, että se hoksais sellasen mun tuijottelun ja lähellä olemisen olevan kannattavaa myös silloin, kun olen vähän jännittynyt. Hyvin se siellä ennätti rentoutua ja harvensi kentän laitaa syömällä ainakin kilon heinää.

ALO-luokassa oli kuusi koirakkoa ja me oltiin vuorossa toiseksi viimeisinä. Paikkamakuussa oli kaikki koirat kerralla, vaikka ensin luulin, että jakavat meidät puoliksi tai jotain. Siinä paikkamakuupaikalle mennessäni tajusin, ettei oltu Brimin kanssa harjoiteltu ollenkaan uutta paikkamakuujärjestystä eli koirat käsketään vuorotellen maahan. Sehän sitten löikin kenttään kahdesti ennen meidän vuoroa! Hyvin se kuitenkin meni, 10 pojoa saatiin siitä, vaikka luulin ennakoinnin alentavan. Liekkö tuomari huomannut meidän sekoilua...

Seuraaminen meni kohtuullisesti. Kyllä mun pitää alkaa enemmän vaatia siltä sitä katsekontaktia, ettei se pääse putoileen niin pahasti.

Luoksetulossa löi maahan, kun käskin istua. Jäi vähän vinoon mun edessä.

Maahanmenossa se ryömi perään... Eli siihen jämäkkyyttä.

Kapulanpito aivan hyvä. Hypähti vähän vastaan, sitä pitää karsia.

Kaukoissa liikehdintää myös.

Estehyppy oli minusta aivan mallikas. Sitä en tiedä, mistä se yksi piste putosi pois, kun tuomari ei kertonut.

Kokonaisvaikutelmasta putosi yksi piste pois, kun varmistelin liikkeiden väliä. Ei olisi kyllä edes tarvinnut, sillä Brimi pysyi lähellä tässä-käskylläkin.


Videosta kiitokset Nadjalle!

2 kommenttia: