lauantai 29. elokuuta 2015

Luokkavoitto!

Tänään oli tokon PM-kisat. Ei toki osallistuttu niihin, mutta mukavasti mahduttiin kuitenkin kisaan mukaan. Virkistävä poikkeus oli se, että alokasluokka oli ihan ekana!

Aamulla väännyin väsyttämään hollannikasta kuulaaseen syysaamuun lenkin muodossa. Tokikaan se ei nyt onnistunut edes lähellekään, mutta voihan sitä ajatuksella leikitellä... Pikkasen hoppua piteli, että ehdittiin koepaikalle puolta tuntia ennen kokeen alkua. Virkistävä poikkeus oli myös se, että me starttasimme luokan.

Paikkamakuu meni kivasti. Brimi ei ottanut lonkkamakuuasentoa ollenkaan! Piste kuitenkin putosi hitaasta maahanmenosta.

Seuraaminen oli mukavaa tällä kertaa! Seuruukaaviosta oli tehty niin nopea kaikkine osineen, ettei siinä ennättänyt Brimillä tulla kontaktin herpaantumisia. Ainut vaan oli se, että edisti, joten täyskäännökset meni siihen koiran tuuppiseen edeltä. Tästä saatiin 9 pistettä, mikä on enemmän kuin aiemmissa kokeissa.

Liikkeestä maahan oli suht nopea. Vähän oli nostellut takamustaan mun mentyä ohi, mutta jos aiempaan vertaa, liike oli tosi hyvä!

Luoksetulo on nopea. Brimi yrittää edelleen suoraan sivulle, joten jää vinoon edessä, kun yhtäkkiä muistaa, missä se hänen paikkansa olikaan...


Kapulan pitoahan me ollaan treenattu melkeen koko viikko ja sainkin siihen mukavan rutiinin, missä Brimi ei nousta pehvaansa kapulaa suuhun ottaessaan. No, näköjään kokeessa se takamus täytyy nostaa vaikka mikä on. Ja vähän pureskeli kapulaakin! Näistä rokotettiin kahden pisteen verran.

Jäävissä oli taas jotain säätöä. Tällä kertaa otin perusasentoon istu-käskyllä, kun on aiemmin sivu-käskyllä ponkaissut kokonaan ylös maasta ottamaan asentoa.

Este oli taas mallikas. Vähän jäi perusasennossa vinoon.

Kokonaisvaikutelma 10! Pisteitä kertyi koko kokeesta 180,5, millä tienattiin luokkavoitto.

Mä tykkäsin tästä kokeesta! Brimi oli hyvässä vireessä ja kun liikkeiden välissä vaan kehuin enkä vapauttanut varsinaisesti ollenkaan, jäi se ylimääräinen säätäminenkin pois. Enkä minä jännitä oikeastaan missään muussa kohtaan koetta kuin paikkamakuussa. Se on ollut mainio huomata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti