maanantai 10. elokuuta 2015

Perustreenin jälkeen

Seuraava tokokoe sitten järjestetäänkin meidän vakkaritreenikentällä! Saas nähdä, miten se vaikuttaa hollantilaisen työskentelyyn.

Tänään käytiin siellä treenaamassa, kun saatiin paikalle enemmänkin porukkaa. Tarkoitukseni oli nakella palloa Brimille ennen treeniä, että se olisi saanut enimmät energiat purkaa. Tarkoitus vesittyi, kun osa treenaajista olikin jo tullut paikalle. Brimihän oli vähän täpinöissään siinä, vaan ajattelin, että täytyy tätä tälläistäkin treenata. Joskus voin olla myöhässä jostain kokeesta, jolloin voi joutua koiran ottamaan suoraan autosta kentälle. Ihan hyvä paikkamakuu me saatiin aikaan täpinästä huolimatta!

Kapulan pitoa otettiin liikkurin kanssa. Vähän Brimi yritti hypähdellä kapulaa kohti, mutta sain torpattua enimmät hypähtelyt ja parit pidot pysyi pylly maassa. Onhan tuo kyllä vähän hassu liike kaikkinensa, vaan osasistahan ne liikkeet täytyy rakentaa.

Maahanmeno liikkeestä kaipaa niin hiomista!

Estehyppy on vaan niin hyvä! Näköjään ihan sama, mitä minä sille annan käskyksi, niin yli se tulee ja suoraan sivulle.

Tällä kertaa ei otettu seuraamista pätkääkään. Se oli minusta aivan hyvä päätös.

Kontaktin pitoa harjoiteltiin myös pienen, pörröisen ja ällöttävän söpön grotskipennun ja treenikaverin toimiessa häiriönä.

Mä olen huomannut, että Brimi kaipaa joidenkin asioiden suorittamisessa mun tukea. Sille pitää toisinaan kertoa, ettei jotain asiaa voi kertakaikkiaan tehdä näin, vaan se pitää tehdä noin. Kun sitten ollaan se asia tehty noin, Brimi hoksaa, että se kannattaa ja varmasti toistaa tekemänsä seuraavallakin kerralla. Tää mun oivallus on varmasti vaan pyörän uudelleenkeksimistä, mutta minusta aika tärkeä pointti omaa toimintaani ajatellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti