torstai 25. kesäkuuta 2015

Tarkempaa pohdintaa

Luin Lauran blogia ( löytyy tuolta linkkipalkista - töppönen ja sieni) ja aloin sen myötä ajatella omaa tapaani palkata. Tajusin olevani sellainen, että annan palkan vähän siihen suuntaan suoritetuista tehtävistä. Siitähän se Brimin edistäminenkin johtui, kun palkkasin ihan vaan siitä, että se seuraa.

Eilen harjoiteltiin kaukoja ja huomasin, kun kehuin isosti hienosti suoritettua ylösnousua, että Brimi pyrki sen jälkeen hanakasti tarjoamaan sitä. Kerta mamma kehui, niin tätä mamma varmasti toivoo. Täytyykin alkaa hyödyntää tuota sosiaalista palkkaa enemmän treeneissä, kerta se nuin hyvää tulosta tuottaa!

Tänään sitten totesin, että oma on moka, kun on käskyt sekasin. Merkin kiertona on ollut aivan liian matala merkki, joka tottakai Brimin mielestä näyttää aivan targetilta, mitä olen ruudussa käyttänyt. Heti kun on isompi ja selkeämpi merkki käytössä, homma toimii. Pitäneekin käydä shoppaileen, jahka kotiin päästään!

Lisäilin muuten listaan kokeita. Rallytoko mua houkuttelis kovastikin kokeilemaan, mutta mutta.

2 kommenttia:

  1. Kyllähän sinnepäin -suorituksesta voi hyvinkin palkata, mutta sitten palkan suunta on aivan ensiarvoisen tärkeä ja sillä saadaan hilattua koiraa kohti haluttua toimintoa :) Eli jos edistää niin ei nyt ainakaan palkata oikealta/eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Rally-toko on kivaa! Lisää rally-holskuja!

    VastaaPoista