tiistai 16. elokuuta 2016

Ei pysty, ei kykene

Kyllä me vaan vielä tarvitaan paljon enemmän treeniä, joten päätin siirtää ipo-tunnuksen tavoittelun ensi kesälle. Rutiinia koeliikkeisiin, väliin helppoja treenejä, joilla nostaa koiran itsetuntoa ja jolloin se saa rökittää maalimiestä oikein kunnolla. Niitä se kaipaa.

Jälkeä aion tehdä niin pitkään kuin kelit sallii. Siinäkin tarvitaan niin paljon harjoitusta sekä Brimi että minä. Vaikka hyvä on suunta, viimeisin jälki oli niin hieno esineilmaisuineen ja kaikkineen!

Tottis vaatii myös hinkkaamista. Kovastihan me ollaan urakoitu, mutta paljon on vielä tekemistä. Etenkin se tuottaa haastetta, että siihen jäävien, luoksetulon ja eteenmenon väliin pitäisi ujuttaa noudot. Tänään tehdään treeneissä kokeenomainen treeni. Vähän kyllä jännittää ja mietityttää, miten se sujuu. Otin nimittäin vähän sen tapaista viimeksi itsekseni treenatessani eikä eteenmeno onnistunut ollenkaan. Oli siinä noutojen aikana toki häiriötä, kun piti komentaa lapsia, että ehkä tuollainen sulava treeni tuottaa tulosta paremmin. Hyvä spekuloida etukäteen, illallahan sen näkee!

Juoksutkin Brimille on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti