keskiviikko 31. elokuuta 2016

Liikkistä

Me oltiin eilen Raimon kanssa ensimmäisissä ohjatuissa tottistreeneissä yhessä <3 Parkkipaikalla odoteltiin, että toiselle koirakolle ammutaan. Ääni ei iso ollut, sillä parkkikselta on hyvän matkaa kentälle, joten aivan hyvä alku paukkeisiin tottumiselle. Siitä sitten sylissä kentälle.

Arvelin jo, että noinkohan menee tutustellessa ensimmäinen kerta, mutta Raimohan oli aivan skarppina! Tehtiin pikkasen seuraamista imuttamisella ja istu- ja maahan-käskyjä. Loppuun luoksetulo, kun oli kerrankin appari sitä varten. Sen huomasin, ettei treenikaverilta lainaamani hanska ollut huono idea lainkaan, sillä pienet naskalihampaat pureutuu aika näpäkästi ihoon imuttaessa.

Brimin kanssa ei kauheasti olla tehty mitään muuta kuin käyty juoksulenkeillä. Sillä alkoi juoksut, joten se tietää taas mammalomaa. Ehtii tässä alkaa talven ohjattu tottis, joten me käydään siellä jokunen kerta ja sitten Brimi lähteekin Sannan luo. Käytiin eilen eläinlääkärissä ottamassa progearvot ja sama toistuu perjantaina. Todennäköisesti ensi viikon alussa Sanna hakee Brimin ja homma lähtee niin sanoakseni rullaamaan. Minulla on kaikki ulokkeet pystyssä, että hommat menis nappiin ja syntyisi mukava lauma pikku-Brimejä ja -Dakotoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti