torstai 11. elokuuta 2016

Naksuttelua

Joskus tulee hinku opettaa Brimille kaiken maailman temppuja ja silloin kaivan naksuttimen naftaliinista. Nyt huomasin, ettei sillä ole Brimille paljoa merkitystä, naksautanko or nou, joten saan nakata vekottimen takaisin kaapin perukoille odottamaan parempia aikoja.

Huomasin myös senkin, ettei Brimi ainakaan näin sisätiloissa kovinkaan aktiivisesti asioita tarjoa. Tarkoitus oli siis kokeilla opettaa sille takapään käyttöä. Siinähän se nätisti istui minun sivulla eikä liikkunut juuri mihinkään. Olen siis opettanut vahvan sivulle tulon :D Sain minä sen sitten viimein hetsaamalla pyöräyttämään jonninmoisen ympyrän. Voisin varmaan aloittaa alusta naksuttimen opettamisen vaikka pahvilaatikon avulla.

Reenaaminen on muuten valitettavan vähäiseksi jäänyt nyt viimeisten parin viikon aikana. Lapset ovat sairastelleet kukin vuorollaan eikä näin ollen mulla ole ollut saumoja kotoa lähteä. Tiistain ohjatussa tottiksessa käytiin toki ja suunniteltiin siellä, että tehdään Brimille ensi kerralla kokeenomainen treeni. Näkee vähän, missä mennään vai mennäänkö missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti